9. sep, 2013

LÄGERHELG

Så har vi varit på lägerhelg....

Efter mycket planerande med allsköns saker som ska till för att det ska fungera och inte minst MATEN, var det dags. Ivår grupp finns allt man kan önska... så och kökskunnigt folk och grillmaster. På fredagen trillade folk in under eftermiddagen och flyttade in i sina rum. Det ska bäddas och packas upp och hundarnas grejor ska på plats. Det är DÅ en talar om att han har fel packning med sig... Inga kläder, bara mycket kamerautrustning... Hundens grejor var med. Då ringde vi en eftersläntare som genast skickade sin karl att köpa kallingar och strumpor. T-shirtar fick han av henne. Det blev kallingar med dödsskallar, utan underkäke och TINTIN tröjor... jodå, strumpor med men de var högst vanliga... Det dök så klart upp mer... En hund saknade skålar och sitt godis. Det stod kvar hemma. Inte tog det slut där... en saknade deodoranten.... Allt går att lösa med att låna och få köpt av de som kommer på besök så det blev väldigt bra i slutet. Spåren lyckades bra och det var spännande i anna terräng. För de som nu tror att hundar glömmer hur man spårar, vet bättre nu. De glömmer inte. En del la blodspår och en del la personspår. Sådant som inte varit så bra innan blev väldigt bra nu. Hundarna blev ju trötta i ny miljö och så ska de jobba dessutom. Är de inte vana att bo borta blir de ännu tröttare... Sant är att vi också blev trötta. Vädret var toppen så vi kunde vara ute hela dagarna och dessutom kunde vi grilla. Grillmastern såg till att vi hade gott kött. I köket härjade de andra som kan göra mat och slutsumman är att vi fick superb mat båda dagarna. Tack! Frukosten var så vi höll oss bra till lunchen, då vi grillade korv. Vi delade stället med 20 motorcyklister och det fungerade bra. Trevligt folk.

Annika som har stället var med och spårade med sin tik. En nioårig dam som tyckte det var så kul så hon smet ner till oss och ville ha mer kul. Hon fick behålla en skank så hon kan träna själv också.

Tyvärr hade två ekipage fått förhinder men de får en ny chans senare. Nu har vi hittat vårt ställe och alla vill tillbaka.