19. jan, 2015

Jan 2015

GOD FORTSÄTTNING!

Det är en konstig vinter. Mest höst ännu med allt detta regn och knappt någon sol alls. Här i söder verkar det inte bli någon snö än i alla fall. Man blir ju trött på all detta våta som gör både mig och hundar leriga vareviga dag. Hellre snö som lyser upp och renare hundar. Kanske får vi till en snöaktivitet i år...  nu är det riktigt trist.

My Dog... ja dit skulle vi. Allt var planerat och vi skulle bo privat hos folk vi känner, tågbiljett var bokad och ressällskap likaså Jättekul! Packat och klart! Den sanne hundägaren rastar sin hund extra noga dagen inna avfärd så föräldrarna inte får spader av en hund med hög energi! Med i beräkningen var inte koskit. Vatten ovanpå det gav en livshotande reaktion! När matte ringde mig och jag ställde tusen frågor och hon berättade att han åt inte mycket! Hon sa till honom och flyttade honom från det. Hmmm vad är mycket? och lite? Sjuk var han! efter en stund blev det kris och medan jag springer till bilen ringer ena damen vi ska träffa i Göteboerg. Hon är sjuk i influensa! Lastar hunden och innan vi är framme på djursjukhuset kommer ett sms. Där vi ska bo, hon är också sjuk så vi får klara oss själva... Och hunden blir inlagd i dropp och med övervakning för hotande magomvridning och chock..... Är det någon som undrar varför vi inte åkte??? Hunden klarade av hela situationen men tog nästan två veckor att återhämta sig och bli lite normal. De i Göteborg fortsatte att vara sjuka och det ena efter det andra avlöste varandra...De samlade nog på sig varenda infektion som pågår...

Där är det också på bättring.

Eftersom nu alla trodde att vi var i Göteborg kunde jag lugnt inta soffan. Jag kan säga att det var längesedan jag hade det så lugnt och skönt. Inga märkbara knop.

Nu är allt som vanligt igen. Full fart.