27. aug, 2017

V 34

Denna veckan har vi varit två som tränat lydnad på eftermiddagen. Man hinner mycket mer och kan köra i olika pass så de får vila emellan.

En var snäll och sorterade upp alla rallylydnadsskyltarna så vi får rätsida på det.

Jag var på Djurens dag på Jägersro och var behjälplig i Clumbermontern.

Jag hann gå runt och ta foto och kolla in andra hundar också. Det finns så många gulliga hundar man kan klappa på. Unga och gamla om vartannat. Ingen är den andra lik. Jag har aldrig sett en Komondor i verkligheten förrän här. De är inte alls vanliga i sverige. Där fanns hästar och kaniner också. Spontant tänkte jag på min äldsta dotter när hon hade kaniner. Uppfostrade med hundkommandon och hon hade full kontroll. Kaninerna hade kontroll på mina hundar dessutom... De tävlade kaninhoppning och det blev mycket köra omkring, men kaninen blev en av sveriges 10 bästa hoppare! 

Det fanns något race med förare på cykel och hundarna drog! och vanligt race med Whippet och Greyhounds. Faktiskt häftigt att se.

Där fanns en kille med eng. springerspaniel,som var borta vid oss, som höll på med lydnad. Det var en blandning av flera grenar. Hunden tyckte det var så himla kul!! Så ska det se ut!

Det fanns aktiviteter för barn också. Ganska många.

Sedan var det rasparad med allihop.

Dagen var lång och SKÅKK hade lagt, och la ner mycket tid på detta. All eloge till er!

Första året ni gjorde detta och det var trevligt och bra.

Jag träffade så många trevliga människor dessutom! Lärde känna nya trevliga människor. Vad som speglade tydligt var att alla försökte hjälpas åt för att alla skulle ha det bra. Då känns det härligt att få delta.

Vi i gruppen spårade nästa dag och det regnade envist. det slutade som väl var men tre man beslutade sig för att spåra i vilket fall som. Det var ju svårt såklart och två gick hårt spår för första gången. Jag kan säga tt det blev väldigt varmt när solen kom. Vi får vara nöjda med dagen.