1. okt, 2017

30/9 2017

Vilken vecka!!! Det har varit mycket denna veckan med allt som händer runt omkring. MEN vi har tränat i torsdags och vårt ena ekipage blir bara bättre när vi lagt om träningen och föraren insett attt INGENTING fungerar UTAN KONTAKT. skillnaden är markant på en vecka. Hunden är vuxen så han begriper ju fort. Positiv träning tycker alla om. En hund var så glad och pigg så det kändes över hela planen. Han har ju varit rejält sjuk så det tar så klart tid att bli på topp.

En ägare har stukat benet kraftigt så det är ju lite kört att träna hund. hon ska bara träna benet.

En hund i spåret och han gick i kärnan, precis som det ska vara. Han begriper inte riktigt varför man inte får ta en och annan kaninlort också.... men någonstans så vet han att det är fel. min tro är att det är när han tycker spåret är för enkelt. Vi är ju inte överens om hur mycket man ska klara. Frågade man honom så kan han ALLT. Frågar man mig så kan han inte det och vi tar oss fram med små steg och lyckas varje gång. Sedan kan man öka...

Vår lilla Alice, 11 år, som vi sponsrar, har startat i hoppklass 2 för första gången i Växjö igår. Hon vann. Igen!! Att se henne och Wille ihop är en fröjd. De är ett superteam. Alice är väldigt duktig på handling och har koll på läget. Men äpplet faller inte långt från päronträdet! Mamma går inte heller av för hackor i samma sammanhang.